Vállalatunkról

 

Az ISO-SZER Kft. 2000-ben alakult Pakson. Vállalatunk kezdeti profilja az ipari karbantartás és a betonelem gyártás volt. A folyamatos fejlődés eredményeként az ISO-Szer Kft. szakmai referenciákat szerzett a Paksi Atomerőmű blokkjainak karbantartásában és kisebb projektek (berendezések telepítése, csőszerelés) megvalósításában. A fejlődés és a kiváló munkavégzés következtében az évek során minősített hegesztőink és a technológiai szerelésben nagy gyakorlatot szerzett munkatársaink révén a hazai nagyberuházások és rekonstrukciók szinte mindegyikén bizonyítottunk. Referenciáink között magyar közepes- és nagyvállalatok és nyugat- európai vállalatok szerepelnek.

2004-től folyamatosan részt veszünk Európa számos országában, erőművi és olajipari leállásokon (Ausztria, Hollandia, Franciaország, Németország, Belgium, Litvánia, Szlovákia).

2013. novemberében készült el a Paksi Ipari Parkban, saját tulajdonú 2000 m2-es iroda- és gyártócsarnokunk.   A csarnok alkalmas acélszerkezet gyártásra, tartálygyártásra, lemez sablon készítésre, lemez megmunkálásra-hajlításra, izometriák előgyártására. Összes darukapacitásunk 48 tonna.

2017.09.01.-től a cég új tulajdonosa a MOL Csoport.

Vállalatunk dinamikus fejlődését mutatja, hogy a foglalkoztatottak létszáma és az árbevétel is folyamatosan nőtt, amellyel párhuzamosan a telephelyünk és eszközparkunk is állandóan bővül, modernizálódik. Munkáinkkal sikerült megalapoznunk jó hírünket mind szakmai, mind megbízói körökben. Köszönhető ez többek között annak, hogy Megrendelőink elvárásainak, a kor szakmai követelményeinek minden esetben eleget teszünk, a vállalt feladatokat mindig jótállással, határidőn belül végezzük el, a legjobb minőségben.